Немски завод отваря нови 200 работни места в Русе



Немски завод отваря нови 200 работни места в Русе

Немските инвеститори от „ВИТТЕ Аутомотив България“ обявиха днес, че разрастват и разширяват дейността си в Русе. Компанията открива около 200 нови работни места - както за специалисти - инженери, техници, специалисти в лаборатория, финансисти, така и за работници в производството.

По думите на Пламен Димитров, президент на КНСБ, фирмата предлага най-добрата чиста и здравословна работна среда за страната. Служителите на компанията ще получават сигурна и дългосрочна работа, възможност за кариерно развитие, заплащане над средното за региона, отлични социални придобивки, безплатен транспорт от Русе, Мартен, Разград и Сандрово, коректно и справедливо отношение, обещават инвеститорите.

„ВИТТЕ Аутомотивима автомобилни клиенти от цял свят. За тях са разработени и произведени множество заключващи и оперативни системи, както и панти, устройства за седалки и камерни модули.

Освен четирите фабрики в Германия в останалата част на Европа компанията „ВИТТЕ Аутомотив“ е представена и в България, Чехия и Франция.


Четете още:

🔴 Триградско ждрело

🔴 Забравете за "Южен поток" и "Северен поток", на хоризонта идва нов проект - "Български поток"

🔴 Мария - човек и гражданин





Източник: Кмета





Коментари

горе