Дариха Лили Иванова с фотосесия за рождения й ден



Без излишни фанфари и в работен режим посрещна рождения си ден Лили Иванова вчера. Празникът съвпадна с Цветница и отключи към дома й поток от кошници с рози, лилиуми, калии и божури, но основната част от деня на поп дивата мина в подготовката на финалните кадри от фотосесия, която й подари модният бутик Allure. Дрехите за снимките Лили подбра още миналата сряда. Човек на „Монитор”

засече звездата късно вечерта пред магазин

на жълтите павета, от който с шофьора й излязоха затрупани с луксозни подаръчни чантички. Стайлингът си певицата, както винаги, определя сама, а в него фигурира елегантно сако на Haider Ackermann, чиято цена е 1500 евро.

Навръх рождения си ден жената, която крои музикалната ни история с гласа си, няма традицията да купува торти. Сладкишите, с които черпи екипа и близките си, обикновено са шоколадови бонбони. Алкохолът пък е пълно табу както в нейното меню, така и в дома й. Иванова не позволява консумацията на високоградусови напитки на свой терен и никога не предлага на гостите си нещо подходящо за наздравица. Освен с финалните щрихи на фотосесия изпълнителката на „Поетът” бе заета и с планирането на нова серия концерти, които по всяка верятност ще обхванат летните театри в страната, научи „Монитор”. В ефира на „БГ радио” пък се завъртя най-новата й песен „Вкусът на греха”, която фенове чуха за пръв път на живо на грандиозния й концерт в НДК през март.

Усещането за възраст е състояние на душата

през живота то не се променя. И тогава, и сега, през 2016-а, душата ми е същата”, сподели Иванова за ploshtadslaveikov.com. Тя е категорична, че си пожелава само здраве и аплодисментите на публиката. Най-големият лукс, който си е извоювала, е да е сама с тишината. След всяко шоу поп дивата се възстановява енергийно и емоционално с поне четиричасово уединение, в което не общува с никого.


Четете още:

🔴 Коментари на седмицата. №1: Циците на Милка и депутатските мераци

🔴 Сиренето под 8,64 лв. не е истинско

🔴 Браво, Варна! Паметникът на Арх. Дабков отново блести





Източник: Монитор





Коментари

горе