Формата на ухото може да каже много за вашата личност. Ето какво!



Най-вероятно вече знаете, че съществува наука, чието наименование е "физиогномика" или "четене на лицето". Това е науката, която може да определи характера и съдбата на човека, наблюдавайки неговото лице. Всеки от нас съзнателно или подсъзнателно се вглежда в лицето на отсрещния, за да разбере дали той казва истината, дали е човек, на когото може да се вярва, дали е добър или лош и т.н. Информацията по-долу разкрива различните видове персоналност, в зависимост от формата на ухото. Вижте:

1. квадратна форма

 Хората с такава форма на ухо са предпазливи и надеждни. Винаги можете да разчитате на тях, защото те няма да ви разочароват. Въпреки това, те очакват същото поведение в замяна. Стабилност и учтивост също са ценности, които определят такива хора.

2. форма диамант

 Такива хора са необичайни. Те мислят и правят неща, за които никой дори не смее да помисли. Те са нарцистични, мрачни и обикновено действат в зависимост от тяхното моментно усещане. Трудно е за приятелите и околните да разберат поведението им.

3. форма полумесец

 Зачитайки идеите и мислите на останалите, хората с тази форма на ухото, често забравят да защитават и подкрепят собствените си възгледи. На тях можете да се доверите, защото те са много честни, надеждни, приятелски и винаги готови да помогнат на някого, когато е необходимо.

4. правоъгълна форма

 Хората с тази форма на ухото спазват своята "мъжка дума". Ако обещаят нещо, те ще го изпълнят. Те не харесват глупави или абсурдни неща. Те са добри проектанти и се стремят към съвършенство.

5. форма обърнат триъгълник

 Притежателят на такава форма на ухото е приключенски, любопитен, умен и очарован от новите неща човек. Той обича да общува с хората и да е заобиколен от добри приятели. Въпреки това, ако нещата не вървят по неговия план, той често се сърди.

6. триъгълна форма

 Такива хора са добри и щедри. Те са склонни да се страхуват самотата, ето защо те винаги са заобиколени от приятели. Те са гъвкави, в случай, че са изправени пред проблем , той ще бъде решен в зависимост от обстоятелствата.

7. кръгла форма

Тези хора обичат себе си, да привличат вниманието и да бъдат оценявани. Те са много приятелски и приятни, тъй като те са склонни да бъдат приятели с всички. Те правят това, което обичат да правят и се обграждат с хора, с които се чувстват добре.


Четете още:

🔴 Децата на възрастни майки са по-образовани

🔴 Световен рейтинг: Google+ класира Борисов сред най-дейните и харесвани политици

🔴 Търновец е автор на паметника на Алеко в София





Източник: Фрамар





Коментари

горе