Кандидатки за "Царица Роза" дариха тоалети за баловете



Шест от петнадесетте тазгодишни претендентки да носят короната на "Царица Роза" в Казанлък дариха свои любими тоалети на момичета в неравностойно положение . По този начин те откликнаха на иницитавата „Подари мечта“, стартирана от техни връстници в Града на розите и калашниците , чиято крайна цел е абитуриенти без финансови възможностти да получат официална рокля или костюм за своя бал. 
Кампанията „Подари мечта“ за набиране на бални рокли и костюми ще продължи до 16 май, част от юношите и девойките , които ще получат мечтания подарък ще присъстват на избора на Царица Роза тази вечер /13 май/.Церемонията ще бъде проведена по традиция в Дома на културата при „Арсенал“ ЕАД.

Което и от момичетата да стане Царица Роза 2016, с нея казанлъчани и гостите на града ще имат възможност да си направят снимки за спомен по време на целия Фестивал на розата . Снимките с Царица Роза и подгласничките са нов елемент в програмата на празника. Особено голям интерес към такава възможност проявяват азиатските туристи, споделят туроператорите. Освен японците, казанлъчани също ще могат да се снимат с цариците, които ще позират за фотосесии и селфита в залата на Галерия „Искра“ 4  в двата кулминационни дни на Празника на розата:на 4 и 5 юни.


Четете още:

🔴 Отменят забраната за целогодишно варене на ракия

🔴 С череши сваляме кръвно и килограми

🔴 Българка е сред най-търсените композитори в Холивуд





Източник: Монитор





Коментари

горе