Бивш волейболист стана Мистър България 2016



Бившият волейболист на „Черно море” Георги Йовчев вкара ас на журито и заслужено грабна титлата „Мистър България“ вчера. 23-годишният варненец обра овациите по време на дефилето си, а от публиката за него викаше и личният му фитнес инструктор Кирил Вълчев – Скалата. Красавецът се подвизава на модния подиум от години и е сред звездите в каталога на агенция „Интерсаунд”. За първия си кастинг Йовчев се записал още по времето на волейболната си кариера. В момента Георги се бори и с най-страшния кошмар на студента – сесиите. Той кара магистратура по мениджмънт на организационното съвършенство в НБУ. „Мистър България трябва да е умен, отзивчив, постоянен, атлетичен, мъжествен и модерен. Георги отговаря на всички тези изисквания”, коментира пред „Монитор” председателят на журито и лицензиант на марката Атанас Лазаров.

Той връчи голямата награда на Йовчев, една от които е самолетен билет за Бахамските острови, където мачото ще ни представи на международен конкурс. „Георги е човек, който винаги може да изненада хората около себе си. Това, което ни направи впечатление, беше, че не се страхуваше да обръсне брадата си, която му придаваше едно изключително излъчване, точно преди конкурса. Някои хора дори не го познаха”, смее се Лазаров. Според него това е първият моден конкурс у нас, който се прави на световно ниво и с бюджет от едва 50 000 лв. Подгласници на Йовчев станаха топмоделът в Милано Даниел Георгиев и Борислав Михов, който е автомобилен инженер и ММА шампион. Алекс Иванов, многократен шампион по плуване, пък ще представя страната ни през лятото в Тбилиси, Грузия, на международния „Мистър Планет”.

Сред специалните гости на събитието бяха ансамбъл „Чинарите”, отличничката от X Factor Михаела Маринова, а светлинното шоу и хореографията на момчетата от сцената също предизвикаха бурните аплодисменти на публиката. Част от журито бе и лорд Евгени Минчев, който отреди наградата „Мистър Туризъм” на пловдивчанина Христо Нечев.


Четете още:

🔴 Кандидатки за "Царица Роза" дариха тоалети за баловете

🔴 Отменят забраната за целогодишно варене на ракия

🔴 С череши сваляме кръвно и килограми





Източник: Монитор





Коментари

горе