Силен коментар за Митьо Очите взриви мрежата




От последните минути във Фейсбук - автор на коментара е Мартин Янев, който заявява открито своето недоумение защо цяла България живо се интересува от съдбата на Митьо Очите.

"Потресен съм!
Как е възможно цяла България да говори и обсъжда съдбата на един мафиот, който в живота си има повече грехове от 1000 човека взети заедно.


Дали е добре? Жив ли е? Какво е състоянието му? Цял ден чета новини, които информират ще се оправи ли или трагично ще загине. И кое му е трагичното, защо не стрелят по обикновените хора. ВСЕКИ заслужава съдбата си, така казват хората.


За миг се замислих, ами ако някое дете беше простреляно по незнайна причина, щеше ли цяла България толкова да се интересува добре ли е... Ако някое дете имаше нужда средства за спешно лечение, колко души щяха да обърнат внимание на състоянието му? Но когато по един наркобос се стреля, в българина напира едно любопитство, което никой никога не би могъл да обясни.
Стига вече, стига сте говорили, оставете Господ да реши съдбата му. Поинтересувайте се за някое дете, на което животът виси на косъм и вместо да четете клюки, пратете му 20 лева по сметката... то има нужда от внимание."


Четете още:

🔴 Войводата на всички юнаци

🔴 Всичко, в което влагаш душа и сърце, носи трънен венец

🔴 Какво е да имаш тризнаци и да живееш в Лондон





Източник: Актуално





Коментари

горе