Невероятно, не мога да спра да се гледам в огледалото! Подмладяване за 15 минути с ...



Невероятният ефект на стягане и подмладяване на лицето с помощта на тази оризова маска е много лесно да се обясни. Оризът съдържа линолова киселина и сквален - мощен антиоксидант, който стимулира производството на колаген. Бръчките се появяват, когато колагенът липсва. Това се дължи на свързани с възрастта хормонални промени, непълноценно хранене, тютюнопушене.

Японските жени винаги са използвали ориза за специални маски, които дават на порцелановата им кожа сияние. Дълбоко овлажняване, почистване, изглаждане на бръчките и стягане на проблемните зони на лицето - всичко това ще ви даде тази оризова маска.

СЪСТАВКИ:

  • 3 супени лъжици ориз
  • 1 супена лъжица прясно мляко
  • 1 супена лъжица мед

ПРИГОТВЯНЕ:

Сварете ориза в малко вода и прецедете.

Запазете оризовата вода. Разбъркайте една супена лъжица мляко с ориза и меда - трябва да се получи гъстотата на маска.

Нанесете маската върху чиста и суха кожа и дръжте върху лицето, докато оризът напълно изсъхне. Измийте с водата, прецедена от варенето на ориза. За най-добри резултати е достатъчно да правите оризовата маска само 1 път на седмица.

Оризът ще направи кожата ви мека, влажна, ще помогне да се отървете от старчески петна и ще подобри кръвообращението. Антиоксидантите в състава на ориза предпазват от възпаление, имат и свойството да премахват последиците от влиянието върху кожата на ултравиолетовите лъчи.

Погледнете се в огледалото с удоволствие и споделете тази чудодейна рецепта!


Четете още:

🔴 Откриха най-голямата базилика на Балканите в Черноморец

🔴 Вижте кога излъчват "Звук и светлина" на Царевец до края на годината

🔴 Ако откриете жена на тази картина, вашето IQ е над средното





Източник: За Жената





Коментари

горе