Авиокомпания предлага панорамна обиколка на българските красоти



Авиокомпания предлага панорамна обиколка на българските красоти

Авиокомпания предлага обиколки на най-красивите български местности. Jet-Ops Europe е изготвила планове за целодневни турове и за кратки турове от по половин час. Те са с панорамна цел, за да могат желаещите да се насладят на красотата на България.

Компанията е подготвила и чартърни полети до големи градове в България и на Балканите. Панорамните полетите варират от 25 минути до целодневни турове. 25-минутният тур предлага поглед от високо над околностите на София и забележителности като язовир Искър и Панчарево, а полудневният тур включва полет над най-красивите български езера и планини.

Целодневният тур започва от летище Лесново, лети се на височина от 1700 до 3000 метра с гледки над Панчаревското езеро, София, язовир Искър, Седемте Рилски езера, включва кацане в Белчин с обиколка на туристически забележителности и завършва с трансфер обратно към центъра на София. Бургас също е включен в обиколката.

Цените започват от 99 евро за един пътник за 25-минутен тур над околностите на София и стигат до 525 евро за целодневния тур. Цената за полет над Седемте рилски езера е 225 евро. Изискване на компанията е да бъдат заети минимум 2 места, а максималният брой пътници е 3. 


Четете още:

🔴 Показват безплатно Панагюрското съкровище

🔴 Присадиха отрязан палец от ръка в софийска болница

🔴 Окончателно: До 35 изборни секции ще има в чужбина





Източник: Кмета





Коментари

горе