Чудна рецепта при артрит вдигна на крака жена



Тази лесна рецепта е чуден лек за ставите и мигновено ще ви отърве от болките при артрит

Чудна рецепта при артрит вдигна на крака жена, която не можеше да стане от леглото!

Артрит е заболяване на ставите, което се среща не само при по-възрастните хора. 

Ето и накратко историята. Тази дама дълго време страдала от силна болка в ставите, съсредоточена най-вече в коленете и глезените. Тя приемала много и различни противовъзпалителни лекарства, но (за съжаление), ефект от тях имало само временно!

Тя знаела, че страда от артрит, но въпреки това решава временно да спре лекарствата и да опита рецепта за артрит, която случайно научила, докато била на някаква екскурзия. Благодарение на това дамата открива естествено средство, което ѝ помага да се справи с последиците от артрит.

Според жената, това природно лекарство е всичко, което е било необходимо, за да се изправи, да ходи и да се облекчи ужасната болка в ставите, която тя чувствала непрекъснато. Най-хубавото на този лек е, че може да се ползва както външно, така и вътрешно.

Единственото нещо, което ще ви трябва е един среден като големина патладжан. Това домашно средство за защита е много просто и се прави за нула време. Следвайте инструкциите, пробвайте и сами ще се убедите в неговата ефикасност.

Вие се нуждаете от следните съставки

1 среден патладжан
1 литър вода

Ето какво трябва да направите. Първо, трябва да се измие на патладжана, да го нарежете на кръгчета и след това го поставете в тенджера, пълна с вряща вода. Нека да се накисва в горещата вода, докато се охлади до стайна температура. След това прецедете течността и съхранявайте в хладилника.

Разделете напитката по следния начин – 750 мл. за вътрешна употреба, а останалите 250 мл. за външно приложение.

И сега, нека кажем как да се направи лек за външна употреба – ще трябва същите съставки, като по-горе + 50 мл. зехтин. Смесете течността, която сте запазили за външна употреба със зехтина, след което се разбърква добре. Получената смес трябва да се съхранява в хладилник.

Как да я използвате?

Първо, ние ще ви покажем как да използвате това лекарство вътрешно.

250 мл. сутрин на празен стомах
250 мл. по време на обяд
250 мл. вечер
1-2 дафинови листа по желание, като подправка

Външно се ползва само вечер, като се намазва засегнатото от болестта място, увива се с подходящо парче плат и се ляга да се спи. Може да се втрива добре там, където е невъзможно да се сложи превръзка.

След три седмици редовна употреба ще бъдете изумени от резултата! 


Четете още:

🔴 Задължително включете сливи в есенното меню!

🔴 Рецепта с английска сол и ябълков оцет -Вана за болезнени стъпала-Облекчава болката на 20-тата минута!

🔴 За първия учебен ден: Галя грейва с рокля трикольор





Източник: lekuva





Коментари

горе