Мощен илач за много отслабнал имунитет



В случай, че сте прекарали тежко заболяване и тялото е с много отслабнал имунитет имате нужда от една мощна енергийна бомба, рецептата за която ще ви предложим в следващите редове.

Първите стъпки за силен и здрав имунитет са разбира се хармонията със самия себе си. За да сте здрави трябва да сте спокойни, позитивни, усмихнати и други. Здравословното хранене също е един от ключовите за засилване на имунната система.

Правила за силен имунитет

Срещайте се колкото може по-често с вашите добри приятели и близки хора. Специалистите са направили проучване, което сочи, че хората, които общуват по-често с техните близки по-рядко се разболяват. Самото ръкостискане или една прегръдка от приятел стимулатор Т-клетките, а това спомага за унищожаване на вредителите.

Избягвайте силният шум, защото той уврежда не само слуха ви. Всеки по-силен шум предизвиква мускулни спазми, а това вреди на организма. Той покачва нивото на адреналина, а това увеличава многократно риска от сърдечно-съдови заболявания. Сред най-често срещаните силни шумове са алармите на колите, а дори и кучешкия лай.

Мислете позитивно – научни изследвания са доказали, че песимистите живеят 12 години по-малко от оптимистите. В случай, че постоянно сте в лошо настроение вие вредите на здравето си, защото усилвате напрежението и стреса.
Хранете се здравословно, консумирайте колкото може повече пресни плодове и зеленчуци. Това ще засили имунитета ви на макс. Гладуването само му помага да отслабне, така че не прибягвайте към него.

Рецепта за отслабнал имунитет

Трябва ви 1/2 литър прясно изцеден сок от лимони (той се получава от горе долу 1 килограм плодове). Сокът се смесва с 1 килограм домашен пчелен мед. Смесете по 250 грама от следните ядки – бадеми, орехи и лешници, смелете ги. Смесвате и 250 грама сусам, 10 индийски орехчета, които също смилате. Добавяте ги към смлените ядки. Към тях се прибавя още 10 грама канела и 30 милилитра прополис. Всички тези съставки се смесват с 350 грама тахан. Накрая тази смес се комбинира с сока от лимони меда.

Прием на лека при отслабнал имунитет

За засилване на имунитета след тежко боледуване се взимат 4 пъти дневно, като едната доза за прием е равна на чаена лъжичка.

Илача се препоръчва за прием на страдащите от рак. Той отново се приема по 4 пъти на ден, но по 1 супена лъжица. Нека първата доза се хапва преди закуска, втората след закуска, третата след обяд, а четвъртата преди сън.


Четете още:

🔴 Правя го всяка есен: захарният детокс убива желанието ми за сладко и помага да смъкна килца преди зимата!

🔴 Всички ги пием тези лекарства, а дори не предполагаме, че са остарели и опасни за здравето ни

🔴 Борете настинката с пилешка супа и покой





Източник: bilka





Коментари

горе