Винаги имам запас от "отслабващите бурканчета" - приготвят се лесно, а благодарение на тях фигурата ми е като на момиченце!




Ето една полезна и удобна идейка за всички дами, които желаят винаги да са във форма! Вместо компоти си затворете тези вкусни " отслабващи бурканчета " - те съдържат съставки, които забързват метаболизма и ви помагат да изгорите по-бързо излишните мазнинки ! Приготвили сме ви цели 3 рецепти:

Първа напитка за бърз метаболизъм:

1 литър вода

10 кръгчета краставица , тънко нарязани

4/5 кръгчета лимон

8/10 листенца босилек



Втора напитка за слабеене:

1 литър вода

1/2 ябълка , нарязана на тънки филийки

1/2 лимон , нарязан на тънки колелца

8/10 листенца мента



Трета напитка против стрес:

1 литър вода

1/2 ябълка , нарязана на тънки филийки

1/2 круша , нарязана на тънки филийки

1/2 лимон , нарязан на тънки кръгчета

Съставките първо се измиват добре под течаща вода, след това се поставят в чиста вода с 1 супена лъжица сода за хляб, понеже ще се използват с кората. Оставят се така за около половин час, след което се изплакват и нарязват на парчета. Поставят се в буркан или кана, добавя се водата и се оставят да престоят така цяла нощ, след което вече напитката може да се приема.

Пие се по 1 чаша от напитката всяка сутрин на гладно, половин час преди обяд и след вечеря преди лягане. Напитките не са само за тези, които искат да изгубят килограми, но също и за тези, които възнамеряват само да се поддържат във форма.


Четете още:

🔴 Ето къде са липсващите гласове от Референдума

🔴 Новина от последните минути: Запечатваме границата?

🔴 Илиана Раева: Ще разтърсим душите и сърцата на хората!





Източник: За Жената





Коментари

горе