Формата на пръстите на ръцете ви издават много за вас



Има общо между хората, които си приличат по цвета на косата, цвета на очите и дори формата на пръстите. Вярвате или не, тя може да разкрие някои черти от характера ви. Ето какво казва тя:

Кръгла форма
Хората с кръгла форма на пръстите са много добродушни и отстъпчиви. Това често им изиграва лоша шега, защото другите имат навика да се възползват от добротата им. Те са много влюбчиви и цял живот търсят перфектната половинка, с която да си живеят мирно и щастливо. Не са отмъстителни, вярват безрезервно на другите и са чудесни приятели, които ти остават верни за цял живот. 

Заострена форма
Чепати характери и инати до дъното на душата си. Това  не се случайни хора. Всички те си приличат по някои черти, които са трудни за възприемане. Обичат да става тяхното и дума не дават да се каже, че планът им не струва. Като оставим това на страна, те са много амбициозни и нахъсани. Достигат високи върхове в кариерата си, именно защото не се спират пред нищо.

Квадратна форма
Затворени и не много общителни хора, които цял живот живеят за работата си. Не им върви с финансите, но са много трудолюбиви. Техният труд е от най-неблагодарните, но самите те не се сърдят на света, а посрещат всяка трудност с още повече сила. Държат много на семейството си и дават всичко за него. Имат голям късмет в любовта и рано срещат половинката, която ще ги подрепя до края на живота им.

Неправилна форма
Тези хора са пълна мистерия. Трудно можеш да се добереш до тях, не дават сърцето си току-така и се влюбват след много усилия от другата страна. Те имат няколко верни приятели, които са им напълно достатъчни за цял живот. Не обичат шумните места, биха предпочели да прекарат вечерта си у дома на чаша вино и хубава книга. Добри партньори са, защото държат на искрени чувства и мразят лъжите.

Четете още:

🔴 Какво не знаем за лимона

🔴 Дневен хороскоп за 4 януари

🔴 Кашлях месеци наред, докато не ме чу една приятелка- лекарка и не ми даде тази бабина рецепта. Спрях точно за няколко дни





Източник: Актуално





Коментари

горе