Дали сте красиви или не? Направете този елементарен тест и разберете!



Този тест , който се превърна в голям хит в Weibo, китайската версия на "Фейсбук", разкрива дали личността е красива или не. Всичко, което трябва да направите е да използвате показалеца си, който ще определи в коя група попадате .

Как да решите теста? Поставете показалеца от брадичката до носа, ако той докосва устните, тогава сте красиви.

Тестът на Weibo повдигна повече от 200,000 дискусии, в които по-голямата част от участващите са жени. Проверката на красотата е базирана на теорията на съотношението 3:1. Тази теория се използва от много пластични хирурзи, които смятат, че красотата е основана на перфектното съотношение на носа, устата и брадичката. Тази линия, която се създава чрез поставяне на показалеца на лицето се нарича "Rickets E - line ", според доктор Робърт Рикет, който през 1950 г. изобретил този метод . Симетрия и красота  да или не Доктор Марк Холмс " McIndoe Surgical Centre " заяви, че с теста се определя симетрията на долната част на лицето, т.е. неговите пропорции.

Той подчертава, че красотата не се свежда само до симетрия , но и симетричното отношение на физическите характеристики са неина важна част. Като пример посочи старите гърци, които посвещавали голямо внимание на симетрията. Въпреки това, този тест има и критици: "Въпреки че тестът е базиран на класически принципи, които датират от времето на Леонардо да Винчи, той опростява и използва само един параметър", коментира Брент Танер , пластичен хирург. Той добавя и че идеалите за красотата са различни в различните части на света и че няма „еднаква красота. Както отбеляза доктор Марк Холмс, "красив не те прави само външния вид , но и енергията и характера на личността.


Четете още:

🔴 Рождената ви дата крие магическа дарба. Хороскопът на Кабала ще ви разкрие всичко за нея

🔴 Казват, че момичето може да излезе от селото, но селото от нея никога. Качествата, които вадят на показ провинциалното!

🔴 По този тест на Далай Лама всички луднаха! Толкова е точен, че чак плаши!





Източник: За Жената





Коментари

горе