Изумително! БГ кмет, който не краде, превърна село в райско кътче! (ВИДЕО)



Всички ние сме свикнали да се оплакваме от българските политици и кметове, които много често мислят първо за собственото си благо, а след това и за това на народа. Има обаче и изключения, колкото и рядко да се случва.

Пример за подобно изключение е кметът на село Чавдар, което се намира на около 70 километра от София. Това село се управлява от кмет, който силно милее за своите съселяни, и вместо да краде, за да пълни своя джоб, успешно усвоява еврофондове, за да превърне селото си в един хубав и приятен оазис. Хората пък с право казват, че село Чавдар вече прилича на швейцарско такова!

Макар и там да живеят едва около 1 100 човека, техният кмет не спира да прави чудеса за тях. Представете си само, ако всеки кмет и политик беше като него. Имайки предвид и колко пари от еврофондове са влезли досега в България, може би ситуацията щеше да е коренно различна от това, което наблюдаваме в момента! Защото навсякъде може да има красиви улици, енергоспестяващо осветление, ремонтирани обществени сгради, детски кътове за игра и красиви водни каскади, стига политиците да бяха съвестни и отговорни в работата си.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!


Четете още:

🔴 Българското каракачанско куче става хит в САЩ

🔴 ФАКЕЛНО ШЕСТВИЕ - "144 ГОДИНИ БЕЗСМЪРТИЕ"

🔴 Само българи и румънци искат да работят в UK





Източник: bgkef





Коментари

горе