Край на разширените вени! Изпробвайте този метод!



Причините за разширени вени са най-разнообразни и не зависят от възрастта. Понякога състоянието на вените може да се влоши в рамките на няколко години, а дори и само за броени месеци. В допълнение към причините за влошаването на вашите вени могат да се причислят: ходенето на високи токчета, неудобните обувки, бременност или недохранване.

Смята се, че ако се консумира повече витамин C, то появата на разширените вени ще бъде предотвратена!

Ето една рецепта, която ще ви помогне с този проблем:

Съставки:

3 супени лъжици гел от алое вера ;

½ чаша нарязани моркови;

½ чаша ябълков оцет.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки с миксер или пасатор, докато продуктите станат на паста. Ако имате нужда от повече крем, можете да удвоите количеството на съставките.

Приложение:

Нанесете кремът върху засегнатата област и, ако е необходимо, я покрийте с кърпа. Оставете за 30 минути и след това изплакнете с топла вода. За най-добри резултати, дръжте краката си вдигнати. Повтаряйте всеки ден, докато не почувствате подобрение.

Положителният ефект от тази природна рецепта се крие в нейните компоненти. А именно, ябълковият оцет предотвратява образуването на кръвни съсиреци, морковите са богати на антиоксиданти, които са изключително полезни за кожата, а гелът от алое вера има противовъзпалителни свойства.


Четете още:

🔴 7 неща, които не трябва да правите, когато сте в Гърция!

🔴 Българин управлява едно от най-добрите кафенета в Лондон (СНИМКА)

🔴 Пържа ли тиквички, вече правя само така: стават по-вкусни и от пилешко, да не говорим, че изчезват от масата за секунди!





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе