ЛИЛИ ИВАНОВА: АЗ СЪМ ОРИГИНАЛ, НЕ МОГА ДА БЪДА КОПИЕ



Година по-късно Лили Иванова отново гостува на Антон Хекимян в „Тази сутрин“. Сега срещата е в двора на резиденция „Врана“. Лили е стилно облечена, усмихната и най-вече – откровена. Ето какво сподели тя за предаването по bTV:

Звучи напудрено, но моят живот е работата ми. В Кубрат има много липи, баба ми ме караше да се качвам на покрива и да бера цвета, за да ми прави чай. Сега съм далеч от фантазиите, стъпила съм здраво на земята. Интересува ме само публиката и нейната оценка.

Най-близо до мен е екипът ми. Всеки от него ми е важен, защото това е общ труд. Друго може да нямам, но чувство имам. Обичам да чета биографии. Наскоро четох тази на Златю Бояджиев и много ми хареса една негова мисъл: „Мога да науча студентите си на всичко, но не мога да им дам душа“.

Лили Иванова дава първото си интервю на открито

Аз съм дресирала в себе си търпение. Научила съм се на него, то е положително и полезно. Лесно е да се скараш с някого... Не понасям нечистоплътността у хората във всичките ѝ измерения, не понасям нечестността, алчността, лъжата.

Сега пея само български песни, затова поисках от Живко Петров да ми напише оригинална песен. Аз съм оригинал, не мога да бъда копие. Така се появи песента „Обичай ме“, включена в новия ми диск. Стефан Вълдобрев написа текста към нея само за два дни.

За мъжете в живота ѝ: Стоя здраво на земята, благодаря на Господ, че имам мярка. Никога не съм търсила нищо. Иван Пеев е единственият, който дойде и остана. Другите не станаха по-високи  покрай Лили Иванова.

Снимка 303035

Най-важните хора в живота ми бяха моите родители и моята учителка Савка Ненова, която наскоро почина. Но с Иван Пеев и сега споделям всичко. Той ми сподели, че последният компакт диск с мои песни е най-силният досега. Честта и достойнството имам от родителите си, не от учебниците.

Снимка 303031

Към политиците: Стига сте спекулирали с България. Направете нещо за нея, та да могат хората да живеят спокойно и щастливо. Аз правя за публиката си, какво правят политиците за моя народ?

Ако не бях това, което съм сега, никой никога нямаше да знае, че на тази земя е живяла Лили Иванова. Хората след мен ще ме оценяват...

На въпроса, как би продължила изречението „Лили Иванова е...“, примата категорично отговори: Лили Иванова!

Снимки: bTV

Мануела Георгиева


Четете още:

🔴 ВЕЛИКОЛЕПНО! Величественият Несебър, заснет от въздуха! Уникално! (ВИДЕО)

🔴 153 години от рождението на Учителя Дънов

🔴 Край на разширените вени! Изпробвайте този метод!





Източник: artday





Коментари

горе