Ето го героя, който се опита да спаси пловдивчаните край Поморие СНИМКИ




Героят от драмата с удавниците на плажа в Поморие днес, който спаси едно момче и след това се опита да помогне на братята от Пловдив, се казва Апостол Петков. Той е на 33 години, възпитаник на спортното училище в Бургас. Тренирал е борба. В момента работи като охрана.

Апостол е забелязал, че един от хората е в опасност край шамандурата и се е хвърлил да го спасява, съобщи "Флагман". С бързо плуване е стигнал до него и е успял да го извади на брега. Проявил е голяма смелост и жертвоготовност. С изумителната си постъпка е спечелил уважението на всичко присъстващи на драмата.

На помощ на Апостол се е притекъл и Янислав - старши спасителят на плажа. Янислав е категоричен, че инцидентът е станал в 18:10 ч., след края на работния му ден. Той е бил облечен и вече е напускал работното си място, вървял е по улицата между хотела и Атриума, за да се прибере у дома. Чул виковете за помощ на летовниците от плажовата ивица и се върнал на мястото.

Заедно с Апостол се хвърлили в морето, но двамата братя от Пловдив вече били мъртви.

Както вече съобщихме, удавените са на на 31 г. и 29 г. Двамата пристигнали на почивка в Поморие преди дни. Единият бил тук със съпругата си, която си е заминала по-рано днес.


Четете още:

🔴 Ето го екзекутирания в Слънчев бряг Коста Николов СНИМКИ

🔴 Витаминът, с който помним сънищата си

🔴 Много поздрави, тъпак!





Източник: trafficnews





Коментари

горе