Стефан Мавродиев самотен и забравен  





74-годишният актьор Стефан Мавродиев, макар и поотслабнал, е в добра форма, поддържа младежки дух и е зареден с енергия, видяха фотографите на „Ретро”. Любимецът на поколения зрители и звезда на Младежкия театър прекарва ежедневието си в самота и като редови пенсионер, сам се грижи за бита и домакинства. Преди дни той не се уплаши от жегата и се отправи на пазар в бакалиите в близост до жилището си на столичната улица „Сан Стефано”. След като си накупи хляб, мляко, плодове и зеленчуци, Мавро се прибра вкъщи да си приготви нещо за обяд. Така обаче минават дните му само докато театрите са в лятна ваканция.
Иначе актьорът не се спира и продължава да играе на сцената на любимия си Младежки театър.



Преди известно време Мавро се похвали, че с напредването на годините е започнал да се грижи за себе си, тренира всеки ден и ходи на фитнес, за да поддържа форма. Следобедната дрямка между 14 и 15 часа за него е задължителна, ако вечерта има представление. Този режим спазва още от студентските си години.
Болка на Мавродиев бил фактът, че от киното и телевизията са го забравили, коментират в гилдията. Доста актьори от неговото поколение шестват из различни български сериали и за почитателите на Мавро остава загадка защо продуцентите не го ангажират. При положение че новите „звезди” от екрана не могат да се намажат и на малкия му пръст.


Четете още:

🔴 След куршумите… Красивата Симона живее в кошмар – не говори!

🔴 Борисов за борбата с наркотиците: Трябва да се бие здраво, не само да се лекува

🔴 Първи кадри от пожара в ТЕЦ - Сливен





Източник: Ретро





Коментари

горе