Стана ясно защо "дамата", наритала фризьорка, не ѝ е платила / СНИМКИ





Станаха ясни причините за абсурдното поведение на младата „дама“, втрещила Варна. За случката ви разказахме преди дни, когато момичето нарита фризьорка и не заплати за извършената от нея услуга.

Мариела Дженкова – собственичката на студиото за красота в града, сподели в мрежата последна информация за развоя на събитията.






По думите ѝ, сумата за извършения труд, е била заплатена от майката на Елеонора. Загрижената майка обяснила, че поведението на дъщеря ѝ се дължи на прекарана тежка депресия, а вследствие - и раздвоение на личността.

Част от коментиращите публикацията са на мнение, че Елеонора вероятно е употребявала наркотици и това е причина за сегашното ѝ състояние. Други пък смятат, че не е редно да съдим момичето толкова строго.






„Никой не знае какво може да му се случи утре, на него или на децата му. Не бъдете съдници! Браво на майката“, гласи един от коментарите.

Не отсъства и хумористичният поглед на нещата:

„И аз като отида в Кауфланда и като направя 200 лева покупки и мен ме хваща една депресия“, „Утре ще вземе да се помисли за Вин Дизел и да ни потроши по пътя. Имала депресия - грънци“, „Красотата изисква жертви“, шегуват се варненци.






Ето какво написа Маринела:

"Преди дни, публикувах пост за нещо, което ми се случи.

До всички: благодаря за подкрепата и за информацията. Благодарение на Вас, аз се свързах с майката на Елеонора, която бе така добра да дойде и да ми заплати трудът за моята услуга. Оказа се, че момичето е след тежка депресия и има раздвоение на личността, не може да асимилира действията си. Майка ѝ ще предприеме лечение. И с това слагам точка на случилото се. Благодаря Ви!"






Появиха се и още твърдения за „раздвоението“ на Елеонора. Това издава снимка, на която се вижда, как момичето си прави разкрасителна корекция на устните. Някои споделят в мрежата, че фризьорския салон, съвсем не е единственото опарено от „дамата“ място.


Четете още:

🔴 Иванка - жената, която боготворят всички шофьори в Слънчака и Несебър

🔴 Адрес: на село. Джулюница – селото без безработица и престъпност, в което живеят почти 2000 души

🔴 Младоженци се венчаха в народни носии, за да почетат традициите ни





Източник: glasnews





Коментари

горе