Порасналият син на Мария Игнатова е копие на Петко Димитров / СНИМКИ



Ако вече не си спомняте, то ще ви припомним: Преди да се омъжи за "любовта на живота си", Ивайло Цветков-Нойзи, Мария Игнатова имаше кратък брак с бизнесмена Петко Димитров. Най-хубавото нещо от връзката й е синът й, който вече е истински млад мъж.





Междувременно Мария за дълго бе обвързана с Митко Рачков, с когото обаче така и не стигна до нещо сериозно като брак или деца.

За разлика от нея Петко е щастливо женен за красивата танцьорка Яна, с която се запознаха в "Денсинг старс" и двамата имат вече две дечица, но Яна приема като свой и доведения си син.





Бившата водеща на „Господари на ефира” и сегашна на „Един за друг” рядко показва снимки на единствения си наследник Виктор.

Или ако се случи това е изключително събитие. Дали самото момче не иска да му викат „мамино дете” или по някаква друга причина. Той предпочита да се снима с баща си и новото си семейство, където Яна го отглежда като свой собствен син.





Петко Димитров син





От фотото, което Петко Димитров пусна в Инстаграм преди ден се вижда, че баща и син си приличат. Напук на всеобщото  мнение, че синовете в повечето случаи са копия на майките си. Гордият татко сияе от щастие, че е отгледал такъв красив младеж като първородния си наследник Виктор.





Петко и Виктор


Четете още:

🔴 От четвъртък разхлаждане, дъжд и градушки

🔴 Сега ще ви кажа как да се предпазите от вируса „Флирт", обяви вирусолог

🔴 Николета скандализира за българите и финала на Евро 2024! Къде сме ние, къде е тя? / СНИМКА





Източник: За Жената





Коментари

горе