Търновци плажуват на студа



Двама търновци предизвикаха фурор в социалната мрежа и спечелиха седмичната класация за смешни клипчета на „Господари на ефира” със забавно оригинално видео. На него ентусиастите плажуват в преспите на старата столица с бира в ръка. Клипчето бързо се разпространи в интернет, а главните герои дори се сдобиха с последователи от други градове.

„Ей, много топло днес, ще умрем от жега!”, това е първата реплика на един от двамата търновци във видеото, докато се „маже” със слъцезащитен крем. „Ще се намажа и аз, че да не изгоря”, отговаря другият. Двамата са снабдени с всичко необходимо за плаж – хавлиени кърпи, слънчеви очила и бански. Шегаджиите дори решават да „поплуват” в снега и да преборят „жегата” с бира. Култов момент във видеото е пресъздаването на сцена от филма „Оркестър без име” и фразата „Ще ме цака тя мене с топла бира”. И за да е пълна отпускарската идилия, майтапчиите дори хвърлят на бързо едни карти за белот. До момента клипчето е гледано над 140 000 пъти и споделено от близо 1500 души.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 Скандално от болницата в Петрич! Поредните 2 деца осиротяха! Как счупен крак уби 44-г. Г. Кузманов, пострадал в катастрофата край Кърналово?

🔴 Майка се принуди да замине на гурбет в чужбина, за да изкара пари за болния си син, а сега...

🔴 Владислав Горанов: Ако приемем еврото, цените няма да се повишат!





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе