Срещу кошмарната диария помага ето този изумително силен лек



Диария се лекува изцяло с подръчни способи

Стомашното разстройство би могло да се появи доста неочаквано и да създаде огромно неразположение на засегнатите. То буквално ще вгорчи дните ви и ще развали всички ваши планове само за броени минути.

Причината за неговата поява е инфекция. В следствие от смущението в работата на стомашната система, засегнатите усещат силни болки ниско в коремната област.

Тези кошмарни инфекции се предават чрез водата и храната. Не случайно лятото те зачестяват. Ако съумеете да вземете бързи мерки, ще се предпазите от усложнения.

При диария съществуват няколко домашни средства, които по щадящ начин разрешават наличните проблеми със стомаха. В никакъв случай не позволявайте на разстройството да провали вашата почивка или ваканция, а се преборете с него незабавно.

Лекове при диария – помощ на минутата

Семена от сминдух: те оказват антидиаричен ефект и могат да бъдат вашето бързо спасение от кошмарното състояние. За да си помогнете, трябва да дъвчете 1 лъжичка семена заедно със същото количество кисело мляко (по 1 ч.л. от двата продукта).

Има и още един вариант за лечение по сходна на тази схема. Комбинират се половин чаена лъжица кимион и печени семена от сминдух плюс малко количество кисело мляко. Всичко се разбърква и се приема трикратно в деня до пълното избавление от разстройството.

Ябълков оцет: той също се счита за страхотен лек при внезапно появило се разстройство. Освен това продуктът винаги е на една ръка разстояние от нас в момент, който ни е най-нужен.

Ябълковият оцет ще убие всички бактерии, които пораждат диария. За да постигнете този ефект, разтворете една лъжичка от средството към чаша с вода. Разтворът приемайте един или два пъти в рамките на деня.

Брашно на каша: пригответе си броени лъжици брашно, за да ги препечете и приготвите с тях каша. Рецептата е елементарна, но води до забележителни резултати.

Важно е брашното да бъде предварително препечено, тъй като по този начин то е по-лесно смилаемо от стомаха. След като го препечете, поставете го в сух и нагорещен тиган.

Трябва да се бърка непрестанно с помощта на дървена лъжица, тъй като не бива да залепва за тигана. Изчакайте да промени цвета си, което ще рече, че ще стане светло кафяво. Тогава към него прибавете съвсем малко хладка вода, която е нужна, за да се получи каша.

През това време бъркайте непрестанно, за да не полепне тази каша по съда. За да придадете малко по-добър вкус на кашата си, добавете към нея и малко масло, сирене или една щипка сол пише zdrave.ws.


Четете още:

🔴 Наш професор микробиолог победи рака със зелев сок

🔴 Астроном от Рожен: Извънземните ще се обадят. Ама след 50 лета

🔴 На 25 април (понеделник) имен ден имат...





Източник: lekuvai





Коментари

горе